ART. 4212RV/F

 
 

Art.4212RV - Digitálny panel
Séria 4000 bola rozšírená o rad antivandalních digitálnych panelov, kedy predný kryt je vyrobený z 2mm silného plechu z brúsenej nehrdzavejúcej ocele. Tieto panely sú kompatibilné s montážnymi rámčekmi série 4000 a rozmery zodpovedajú dvom modulom.
Medzi vlastnosti digitálnych panelov patrí, okrem iného, ​​funkcie kódového zámku a možnosť použiť bezdotykové médium (kartu / kľúčenku) pre prístup do objektu. Každému bytu je možné prideliť unikátny až šesťmiestny prístupový kód a ľubovoľný počet bezdotykových médií (maximálne 2800 na systém) pre uvoľnenie dverného zámku.
Moduly sú vybavené modro podsvieteným LCD displejom (rozlíšenie 128x64 pxl), podsvietenou klávesnicou o 15tich tlačidlách, pričom 3 slúži k navigácii (listovanie zoznamom účastníkov a volanie), 10 je numerických (0 ž 9) a tlačidla "Enter" (potvrdenie voľby) a "Clear" (zrušenie voľby).
Na konkrétneho účastníka je možné dovolať sa zadaním príslušného čísla bytu a stlačením tlačidla "Call", alebo vyhľadaním účastníka zo zoznamu pomocou navigačných tlačidiel.
Vstavaná farebná širokouhlá kamera (170 ° uhol záberu, "rybie oko") obsahuje objektív s automatickou clonou, LED prisvietenie (režim DEN / NOC) a umožňuje nastaviť typ odchádzajúceho videosignálu (koaxiálny, alebo vyvážený videosignál).
Jednotka je tiež vybavená komunikačným rozhraním Wiegand 26b / 34b (výstup pre pripojenie k riadiacej jednotke iných výrobcov) a dve sériové rozhrania (USB a RS-485), ktoré umožňujú programovanie cez PC a výpis udalostí systému. Menu programovania a nastavenia sú chránené dvoma heslami s rôznymi právami správy systému (hlavné heslo umožňuje administrátorovi meniť všetky nastavenia jednotky a heslo správcu umožní meniť len určité nastavenia). Pre programovanie cez PC je potrebné zadať hlavné heslo.
Modul tiež umožňuje v inštaláciách do 10 účastníkov aktivovať režim "Priame volanie", kedy je k tlačidlám 0 až 9 možné priradiť adresu telefónu a po ich stlačení začne modul vyzváňať priamo na konkrétny prístroj.
Pamäť jednotky je schopná pojať až 998 účastníkov, 2800 prístupových kódov, 2800 bezdotykových médií (karta / kľúčenka) a je schopná zazanamenat až 4000 udalostí.

Série4000
Systém videoBUS6
KameraBarevná, rybí oko 170°
PřísvitLED DEN/NOC
Počet tlačítek15
ProgramováníPomocí klávesnice a připojením k PC
Připojení k PCano

Položky označené Povinné položky sú povinné.

K produktu nie sú priradené žiadne súbory.
 
Oddělovač
ART. 4212RV/F

Samostatný Audio / Video digitálny panel s klávesnicou a LCD pre zapustenú montáž; antivandal, pripojenie k PC, farebná širokouhlá kamera (170 °), čítačka bezdotykových médií, Wiegand výstup.

Výrobca: Videx

Videx
Doporučiť známemu
Zavrieť formulár