EITK2000

 
 

 

Umožňuje využitie všetkých možností technológie Versa ++ integrovaných v konvenčných hlásičoch ID100 - ID300 a adresovateľných hlásičoch ED100 - ED300.
Umožňuje programovať adresy hlásičov, konfigurovať ich vlastnosti (citlivosť, funkcia) pred vlastnou inštaláciou aj následnú diagnostiku počas funkčných skúšok a revízií.

 

Používa sa aj k programovaniu nových sirén inim radu IS a ES, konvenčných i adresovateľných. Umožňuje nastavenie tónov, nahranie vlastných správ u hlasových verzií sirén atď.
Po pripojení konvenčné slučky alebo adresovateľné linky umožňuje diagnostiku jednotlivých hlásičov, čítanie nameraných hodnôt (zadymenie, teplota) v reálnom čase v prehľadnej grafickej podobe, merať úroveň kontaminácie detekčné komory a ďalších parametrov.
Každý konvenčné aj adresovateľný hlásič inim má pamäť nameraných hodnôt posledných 5 minút pred posledným alarmom a tieto hodnoty je možné zobraziť a analyzovať tak príčiny alarmu.

EITK20000 sa používa aj pre diagnostiku hlásiacich adresovateľných liniek systému Fireloop a Praesidia. Po pripojení linky možno merať hodnoty jednotlivých hlásičov, programovať ich vlastnosti, merať ich hodnoty, vykresliť mapu linky sa reálnym umiestnením jednotlivých hlásičov. Dignostika linky umožňuje ľahko lokalizovať prerušenie alebo skrat linky.

EITK sa dodáva s napájacím adaptérom, USB káblom a softvér FiregeniusPRO na CD. Softvér je lokalizovaný do ČJ.


 

Položky označené Povinné položky sú povinné.

K produktu nie sú priradené žiadne súbory.
 
Oddělovač
EITK2000

Nástroj pre programovanie hlásičov a diagnostiku liniek konvenčných aj adresovateľných EPS inim.

Výrobca: Inim electronics

Inim
Doporučiť známemu
Zavrieť formulár