LUX EVO S24

 
 
 
Varianty produktu
  Varianta Dostupnosť Cena  
Luxriot LUX EVO S96 Luxriot LUX EVO S96 na objednávku Pre zobrazenie ceny sa prihláste  
Luxriot LUX EVO S72 Luxriot LUX EVO S72 na objednávku Pre zobrazenie ceny sa prihláste  
Luxriot LUX EVO S48 Luxriot LUX EVO S48 na objednávku Pre zobrazenie ceny sa prihláste  
 

 

Luxriot EVO S24 je Video Management Software podporujúci lokálne záznam z až 24 IP kamier viac ako 100 výrobcov a 4000 modelov vrátane Dahua, HikVision, ACTi, Axis, Arecont Vision, Basler, Sanyo, Sony, IQinVision, Hunt Electronic, LG, Vivotek, UDP a ďalších. Podporované operačné systémy Windows 7, 8, 10 a Windows Server 2008 a 2012, pre optimálny výkon sa odporúča 64 bitová verzia OS. Licencia obsahuje aktualizačný plán na 2 roky.
Sledovanie a prehrávanie obrazu na mobilných zariadeniach pomocou klienta EVO Mobile pre zariadenia s Android 4.4+ a iOS 8.2+. Jazyková lokalizácia AJ, CZ, DE, PL a ďalšie.

 

Vďaka architektúre klient - server umožňuje vytvárať škálovateľné riešenia a pohodlne pracovať s celým systémom bez ohľadu na počet serverov a kamier.

Funkcionalitu systému je možné ďalej rozšíriť o automatické rozpoznávanie registračných značiek nadstavbou Luxriot LPR, video analýzu a biometrické rozpoznávanie tvárí.

 

 

 

Počet připojených kamer24
Počet připojených klientůneomezeně

Položky označené Povinné položky sú povinné.

K produktu nie sú priradené žiadne súbory.
 
Oddělovač
LUX EVO S24
 
LUX EVO S24
 

Video Management Software Luxriot EVO pre 24 kamier a neobmedzene klientskych staníc, určené na inštaláciu na jeden PC server.

Výrobca: Luxriot

Doporučiť známemu
Zavrieť formulár